ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΚΙΚΗΣ 10-06-2021

Καλαμάτα 10 Ιουνίου 2021

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σύκων και Ξηρών Καρπών «ΣΥΚΙΚΗ», το οποίο προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΣΥΚΙΚΗΣ, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, παρουσία αντιπροσώπου της Δικαστικής Αρχής. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος Βασίλειος Αλειφέρης, Γραμματέας Γεώργιος Δελλής, Ταμίας Νικόλαος Σαμπαζιώτης και μέλη οι Σταύρος Βέλμαχος, Παναγιώτης Θεριός, Ιωάννης Ντυμένος, Διονύσιος Καρούτζος και Αποστολάκης Παναγιώτης.

Από τις αρχαιρεσίες προέκυψε και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΣΥΚΙΚΗΣ, του οποίου η σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πανούσης, Γραμματέας Βλαχάκης Παναγιώτης και μέλη οι Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Τράκας Νικόλαος και Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του Covid-19 βάσει αυστηρού πρωτοκόλλου ( θερμομέτρηση μέσω θερμικής κάμερας, διενέργεια self tests πριν την είσοδο σε όλους τους παρευρισκόμενους από ιατρικό προσωπικό, υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου 5.000 τμ κλπ).

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μελών ΣΥΚΙΚΗΣ, με τους ψηφίσαντες να αγγίζουν τα 150 άτομα.

 

Για το Δ.Σ. της ΣΥΚΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

 

 

Μοιράσου το!