Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με ξηρά σύκα και χαλούμι

Εκτέλεση

Αφού καθαρίσουμε το φιλέτο από τις μεμβράνες, το ανοίγουμε προσεχτικά και τοποθετούμε μια στρώση σύκα. Προσθέτουμε το τυρί και ξανά στρώνουμε σύκα.

Δένουμε το φιλέτο ρολό με σπάγκο και το σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τελειώνουμε σε μέτριο φούρνο.

Στο σκεύος που σωτάραμε το φιλέτο το σβήνουμε με κρασί λευκό – τσέρι μπραντι – και κουαντρό.

Προσθέτουμε φρέσκια κονκασέ πουρέ και γκλασάρουμε.

Γαρνίρουμε με σοτέ πλευρώτους – σπαράγγια – καρότα και πατάτες ριζολέ.

Μοιράσου το!