063ee9aeb9f60efa02823e51450f82ce_XL

Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με ξηρά σύκα και χαλούμι

Εκτέλεση

Αφού καθαρίσουμε το φιλέτο από τις μεμβράνες, το ανοίγουμε προσεχτικά και τοποθετούμε μια στρώση σύκα. Προσθέτουμε το τυρί και ξανά στρώνουμε σύκα.

Δένουμε το φιλέτο ρολό με σπάγκο και το σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τελειώνουμε σε μέτριο φούρνο.

Στο σκεύος που σωτάραμε το φιλέτο το σβήνουμε με κρασί λευκό – τσέρι μπραντι – και κουαντρό.

Προσθέτουμε φρέσκια κονκασέ πουρέ και γκλασάρουμε.

Γαρνίρουμε με σοτέ πλευρώτους – σπαράγγια – καρότα και πατάτες ριζολέ.

Μοιράσου το!