Ανοιχτό σάντουιτς με προσούτο και σύκα

Συστατικά

1 Μπαγκέτα Άσπρου Ψωμιού

Τυρί Κρέμα

2-3 φύλλα Μαρουλιού

φέτες από Προσούτο Πάρμας ή Καπνιστό Χοιρινό

Αποξηραμένα Σύκα

Καρυδόψιχα

Εκτέλεση

Πολύ γρήγορα έχουμε ένα πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο για brunch (δεκατιανό) Χαράζουμε μία μπαγκέτα κατά μήκος.

Αλείφουμε με τυρί κρέμα.

Προσθέτουμε 1 φύλλο μαρουλιού ή φύλλο από κάποιο άλλο πράσινο λαχανικό.

Βάζουμε από πάνω προσούτο Πάρμας ή καπνιστό χοιρινό και στη συνέχεια τα σύκα.

Τελική πινελιά το καρύδι που συμπληρώνει τέλεια τη γεύση του αποξηραμένου σύκου.

Μοιράσου το!