Συστατικά
1 Μπαγκέτα Άσπρου Ψωμιού
Τυρί Κρέμα
2-3 φύλλα Μαρουλιού
φέτες από Προσούτο Πάρμας ή Καπνιστό Χοιρινό
Αποξηραμένα Σύκα
Καρυδόψιχα
Εκτέλεση
Πολύ γρήγορα έχουμε ένα πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο για brunch (δεκατιανό) Χαράζουμε μία μπαγκέτα κατά μήκος.
Αλείφουμε με τυρί κρέμα.
Προσθέτουμε 1 φύλλο μαρουλιού ή φύλλο από κάποιο άλλο πράσινο λαχανικό.
Βάζουμε από πάνω προσούτο Πάρμας ή καπνιστό χοιρινό και στη συνέχεια τα σύκα.
Τελική πινελιά το καρύδι που συμπληρώνει τέλεια τη γεύση του αποξηραμένου σύκου.